De Agrarische Natuurvereniging Natuurlijk Walcheren 

De agrarische natuurvereniging Natuurlijk Walcheren doet er alles aan om de kwaliteiten van het typische Walcherse landschap te behouden en te versterken.

Met het ontwikkelen en organiseren van projecten, probeert de vereniging het economische draagvlak voor natuurbeheer in het werkgebied Walcheren te vergroten. Daarbij ontvangt de vereniging steun en inzet van de leden, betrekken ze inwoners en informeren ze toeristen.
Samen met deze partijen creëren we een draagvlak voor natuurbeheer en verfraaiing van het Walcherse landschap.
Samen houden we de toeristische aantrekkelijkheid van Walcheren in stand.

Voor de aangesloten agrariërs stelt de agrarische natuurvereniging zich op als gesprekspartner via Poldernatuur Zeeland. Poldernatuur is een samenwerkingsverband van alle natuurverenigingen in Zeeland, die de ontwikkelingen van agrarische natuur- en landschapsbeheer op de voet volgt.

De agrarische natuurvereniging Natuurlijk Walcheren is een initiatief van de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie ZLTO 
Sinds 2003 ontvangt de vereniging een financiële bijdrage van de gemeente Veere. Gemeente Veere is ons werkgebied. Incidenteel maken wij een uitstapje naar de gemeente Vlissingen of Middelburg, waar we op initiatief van een ondernemer actief zijn of met gemeentelijke steun ook daar bloemenranden zaaien.

 tarwe

Het bestuur

 • Wim van Tatenhove
  voorzitter
 • Rosanne de Visser
  penningmeester
 • Marja Oste
  bestuurslid
 • Els Mesu 
  bestuurslid
 • Piet Besuijen
  bestuurslid / afgevaardigde ZLTO
 • Albert de Visser 
  bestuurslid

Uw vragen aan het bestuur kunt u stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

U kunt lid worden

Of u nu agrariër, burger, bedrijf of toerist bent ... iedereen die de Zeeuwse natuur een warm hart toedragen, kan lid worden. Door uw financiële bijdragen kan de agrarische natuurvereniging Natuurlijk Walcherende projecten ontwikkelen, die ervoor zorgen dat het Walcherse platteland aantrekkelijk blijft voor iedereen. Als lid van de agrarische natuurvereniging Natuurlijk Walcheren neemt u gratis deel aan de bijeenkomsten van de natuurvereniging.

De kosten van een lidmaatschap zijn 25,00 Euro per jaar. 

Meer informatie over het lidmaatschap >>

  lid_worden_-_350x250.png

Links

De werkzaamheden van de agrarische natuurvereniging worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente VeereProvincie Zeeland en ZLTO . 
De agrarische natuurvereniging Natuurlijk Walcheren werkt middels Poldernatuur Zeeland samen met alle natuurverenigingen in Zeeland.